Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Σεμινάριο brazilian jiu jitsu Julio "Foca" Fernandez στο Περιστέρι Αττικής (22/4/2012)


Την Κυριακή 22 Απριλίου του 2012, ο εισηγητής του Μ.Μ.Α. στην Ελλάδα και προπονητής της Hellas Top Team Δημήτρης Δημητρίου, προσκάλεσε σε σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu (b.j.j.) τον Julio "Foca" Fernandez στο ειδικά διαμορφωμένο γυμναστήριο του στο Περιστέρι. Ο Βραζιλιάνος προπονητής κατέχει μαύρη ζώνη 6ο dan (1988) από τον Carlson Gracie Sr.
 

O master Julio γεννήθηκε στην Copacabana στο Rio de Janeiro, Βραζιλία το 1957. Αρχισε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 6 ετών με το Judo. Σε ηλικία 17 ετών άρχισε να προπονείται στο BJJ με τον Carlson Gracie Sr. Ο Julio είναι πρόεδρος της Brazilian Jiu-Jitsu United States Association(BJJUSA), ιδρυτής και αρχηγός της BJJ Revolution Team μαζί με τον φίλο του Rodrigo Medeiros(4o dan BJJ) και συν-συγγραφέας του βιβλίου «Brazilian Jiu-Jitsu for Experts Only» με τον δάσκαλό του Carlson Gracie Sr. H BJJ Revolution team είναι 6 φορές πρωταθλήτρια ομάδα BJJ Αμερικής και 8 φορές πρωταθλήτρια ομάδα Αμερικής στο grappling.

Ο master Julio έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στο BJJ και συμμετείχε σε όλα τα τουρνουά στην Βραζιλία την δεκαετία του ’80 δίνοντας πάνω από 200 αγώνες αντιπροσωπεύοντας την Carlson Gracie Team. Μερικά από τα μεγάλα ονόματα της ιστορίας του BJJ είναι οι Fernando Pinduka, Rosado, Rosenthal, Mario Cupertino, Marcelo Bustamante, Mauricio Bustamante, Murilo Bustamante, Peixotinho, Marcus Aurelio, Marcus Silveira, Wallid Ismael, Cassio Cardoso, Ricardo Dela Riva, Vitor Belfort, Marcelo Alonso, Buchaul, Paulo "Mamao", Ricardo Liborio, Carlson Gracie Jr., Ze Henrique, Ricardo "Juca", Carlinhos "Bagana", Clovis Silva, Rodrigo Medeiros, και άλλα πολλά ονόματα από την Carlson Gracie Team. Ο Julio είναι η μοναδική μαύρη ζώνη 6 degree BJJ and Self-Defense κάτω από τον αποθανόντα Grand Master Carlson Gracie Sr. που διδάσκει στην Αμερική. Είναι CBJJ ( Confederacao Brasileira de Jiu-Jitsu) και μαύρη ζώνη-εκπαιδευτής στις USBJJF και IBJJF.

Μερικοί από τους τίτλους που έχει κατακτήσει ο “Foca” Fernandez :
2011 International Masters Featherweight Champion and 3rd Open class, Rio de Janeiro, Brasil
5-Times Brazilian Nationals Feather weight Champion, Rio de Janeiro, Brasil
2-Times Gracie Minas Gerais vs Rio de Janeiro Featherweight Champion, Rio de Janeiro, Brasil
3-Times Rio de Janeiro State Champion, Rio de Janeiro, Brasil.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου