Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing (3-4/12/2011)

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing, στο Κλειστό Γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων Άνω Λιοσίων Αττικής. Λόγω των 1000 συμμετοχών το Πρωτάθλημα ήταν αδύνατο να τελειώσει μέσα σε δύο μέρες και γι’ αυτό μερικές κατηγορίες πήραν αναβολή για τις 14 Ιανουαρίου. Ο Αθλητικός Σύλλογος Στράτων Αιγίου συμμετείχε με έξι αθλητές, οι οποίοι ήταν ο Αριστείδης Μίχος, ο Παναγιώτης Τασσόπουλος, ο Σωτήρης Γκόγκας, ο Χαράλαμπος Σταθερόπουλος, ο Νίκος Τσάκωνας, και ο Χρήστος Μαργαρώνης του οποίου όμως η κατηγορία του θα αγωνιστεί στις 14 Ιανουαρίου.
Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο αφού συμμετείχαν σε αυτό και επαγγελματίες αθλητές. Να σημειωθεί ότι σε κάθε κατηγορία συμμετείχαν πάνω από 20 αθλητές. Οι αιγιώτες αθλητές κατάφεραν ν αφέρουν πίσω ένα ασημένιο μετάλλιο. Αναλυτικά οι επιδόσεις τους ήταν οι εξής: Ο Σωτήριος Γκόγκας αν και αγωνίστηκε με επαγγελματία αθλητή, έχασε πολύ δύσκολα μετά από έναν πολύ σκληρό αγώνα. Ο Παναγιώτης Τασσόπουλος αδικήθηκε από την διαιτησία. Ο Χαράλαμπος Σταθερόπουλος ηττήθηκε με μικρή διαφορά στα σημεία. Ο Νίκος Τσάκωνας μετά από έναν σκληρό αγώνα ηττήθηκε με μικρή διαφορά στα σημεία. Ο Αριστείδης Μίχος του οποίου η κατηγορία ήταν 26 συμμετοχές έφτασε στον τελικό, όπου η διαιτησία με άδικες παρατηρήσεις για πολύ σκληρό παίξιμο του αθλητή μας διέκοψε τον αγώνα εις βάρος του και έτσι έμεινε στο ασημένιο μετάλλιο.
Τέλος κοντά στους αθλητές του συλλόγου βρέθηκε, η ψυχή του συλλόγου, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστόπουλος και ο προπονητής Αλέξανδρος Μίχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου