Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο Κλειστό Αθλητικό Γυμναστήριο Κουκούλι, παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με απόφαση της διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας βραβεύτηκαν 7 αθλητές του Αιγιώτικου Συλλόγου για τις διακρίσεις τους το 2019:
1)      Καραφλού Γεωργία -χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών, Βοσνία, καθώς και πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019.
2)      Μαργαρώνης Χρήστος -μέλος της Εθνικής ομάδας- με συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών, Βοσνία, πρωταθλητής Ελλάδος 2019.
3)      Καραπατής Δημήτριος -ασημένιο μετάλλιο, Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2019.
4)      Καπετσώνης Παναγιώτης -μέλος της Εθνικής ομάδας- με συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών, Βοσνία και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2019.
5)      Αναγνωστόπουλος Ανδρέας -ασημένιο μετάλλιο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2019.
6)      Χρονοπούλου Μαριλία -χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 8-10 ετών του 2019.
7)      Μέγαρης Γεώργιος -χάλκινο μετάλλιο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2019.
Σημειωτέον η αθλήτρια του Συλλόγου Καραφλού Γεωργία ήταν Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2018 στις Νεάνιδες και χάλκινη το 2019, καθώς και επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδος (δεν υπάρχει προηγούμενο για δεύτερη συνεχή χρονιά να έρχεται παγκόσμιο μετάλλιο στην πόλη μας). Επίσης ο αθλητής του Συλλόγου Μαργαρώνης Χρήστος επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες, καθώς και άλλοι αθλητές με διακρίσεις.
Ευχαριστούμε την διοίκηση ΠΕΑΚ Πατρών για την τιμή που έκανε στους αθλητές του Συλλόγου, ενώ αντίθετα στην πόλη μας αγνοήθηκαν τελείως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου