Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ανοιχτό διεθνές camp Ταεκβοντό WTF.

Ανοιχτό διεθνές camp Ταεκβοντό WTF (Gallop Serbia) διεξήχθη από 1 έως 11 Ιουλίου 2012 στη περιοχή Vrnjacka Banja Σερβίας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με 16 κράτη και ανερχόταν στους 260 αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών.
Το προπονητικό πρόγραμμα εφαρμόστηκε σε τρεις κατηγορίες, Kadet, Junior και Senior/Female, 2 φορές την ημέρα με εναλλαγές τεχνικής, τακτικής, ταχυδυναμικών συνδυασμών, sparring (αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες) και θεωρίας. Το επίπεδο ήταν σε μεγάλο ποσοστό υψηλό διότι συμμετείχαν ευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως και 4 προκριθέντες για την ολυμπιάδα του Λονδίνου, ο Σλοβένος στα +80 κιλά Ivan Trajkovic και οι Σέρβοι στα έως 68 κιλά Fejzic Damir, στα έως 57 κιλά Dragana Dragovic και στα + 67 κιλά Milica Mandić.
Τα προπονητικό team αποτελείτο από τον παγκοσμίας φήμης Ιρανό Seyyed Nemat Khalifeh,
υπεύθυνο στην τεχνική ηγεσία εθνικής Ιράν με απεριόριστες γνώσεις, άριστη μεταδοτικότητα και μια πολύ καλή ομάδα βοηθών που τον συνοδεύουν.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη΄ Κιλκίς με οκτώ αθλητές-τριες, τους:
Μαργαρίτη Βασίλειο, Κουτσό Αριστείδη, Καλασαρίδου Αλεξάνδρα, Στεφανίδου Ευθυμία, Φουλεδάκη Μαρία, Καίκη Βαλσάμω, Κουτσού Δήμητρα και Πούπη Χρυσούλα.
Σημαντική ήταν συνολικά η ελληνική αποστολή με 65 αθλητές-τριες από τους συλλόγους Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς, Α.Σ. Χουαράνγκ Θες/νίκης, Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας, Α.Σ. Αίαντας Αθηνών, Α.Σ. Λαζάνης Κοζάνης, Α.Σ. Λέοντες Σαντορίνης, Α.Σ. Τιρνάβου και δυο σύλλογοι από την Κύπρο. Ήταν πολύ καλή εμπειρία και προετοιμασία ενόψει των πρωταθλημάτων που έρχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ανάλογα με το επίπεδο είχες να αποκομίσεις μέσα από την τακτική και τεχνική ενισχύοντας έτσι την αγωνιστική δυνατότητα και εμπειρία.
Ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος από την πολύ καλή διοργάνωση, το επίπεδο της προπόνησης και τις επιδόσεις των αθλητών-τριών του συλλόγου σε συνδυασμό με την άψογη συμπεριφορά τους.

Πηγή: http://www.mahitikanea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3048:-camp-wtf&catid=40:2010-04-25-22-37-09&Itemid=58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου