Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Άδοξο τέλος για τον Anderson Silva.....


Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι φωτογραφίες του ανατριχιαστικού τραυματισμού του Anderson Silva, ο οποίος δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στο «οκτάγωνο» του UFC.
Τα πρώτα ιατρικά μηνύματα έπειτα από την εγχείρηση στο πόδι είναι μεν αισιόδοξα, αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν πως ο πρώην UFC Middleweight Champion θα μπορέσει να περπατήσει, όχι πως θα μπορέσει να αγωνιστεί σε ματς μικτών πολεμικών τεχνών. Δυστυχώς διακρίνεται με άνεση το τέλος της μυθικής καριέρας του Silva (33-6) έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες στα χέρια του UFC Middleweight Champion, Chris Weidman (11-0). Μάλιστα πλειάδα μαχητών του UFC αναγνώρισαν τη δυσάρεστη προοπτική μέσω Twitter.
Από την πλευρά του, ο UFC Lightweight Champion, Anthony Pettis (17-2), θύμισε πως ο «Spider» βοήθησε καταλυτικά στην άνοδο των MMA στον παγκόσμιο «χάρτη» του αθλητισμού, ενώ ο παλαίμαχος Tito Ortiz (16-11-1) έγραψε πως ο Βραζιλιάνος μαχητής δεν θα είναι ίδιος στο εξής. Αντίστοιχα μηνύματα μοιράστηκαν διαδικτυακά οι Alistair Overeem (36-13), Brandon Thatch (11-1) και Yves Edwards (42-21-1), όπως επίσης ο UFC Flyweight Champion, Demetrious Johnson (19-2-1), μεταξύ άλλων, αλλά ο UFC Light Heavyweight Champion, Jon Jones (19-1), εκτίμησε πως ο Silva δεν θα τελειώσει με τον σοβαρό τραυματισμό στο main event του UFC 168.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου